Wie zijn wij.

Ik ben Hanneke en ben deze website begonnen, omdat ik zelf ook heel veel eenzaamheid heb gekend. Doordat ik dit allemaal heb meegemaakt ben ik samen met iemand anders gaan brain stormen van hoe kan ik andere mensen gaan helpen? We kwamen op het idee om een website op te zetten en kijken of we op deze manier mensen kunnen helpen die eenzaam zijn. Eenzaam zijn is niet hetzelfde als alleen zijn. Alleen zijn is een situatie, en eenzaam zijn is een gevoel. Soms mis je gewoon even iemand die echt naar je luisterd.

 

Graag willen we dan ook mensen weer in contact brengen met elkaar. Ik geloof sterk in een community die elkaar helpt en ondersteunt.  Veel mensen die een verlies van partner door scheiding of overlijden of een andere ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt, hebben vaak behoefte aan contact. Maar ook mensen die gewoon zin hebben om te babbelen zijn welkom.


Download
Poster Ik begrijp Jou
Wil je ons helpen om deze poster te delen, dan kan je hem uitprinten en ophangen bij bv. dokters,bibliotheken, wijkcentra's etc.
poster-ik-begrijp-jou.pdf
Adobe Acrobat document 273.7 KB