Onze mail coaches

Hanneke

Een luisterend oor voor jouw verhaal.

 

Syrille Dollard

Door mijn getuigenis als vliegramp overlevende, ben ik nu werkzaam als ervaringsdeskundige en luister ik ook graag naar u nood.

 

Ilse van Heusden

Telefonische hulplijn, luisterend oor.

 

Annie en Bouwe

Wij hebben een luisterend oor voor jou,  en aandacht voor jou verhaal.

 

 

 

Dicky

Ik heb een luisterend oor voor jou. 

 

Faiza Remy

 Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Matteus 11:28

 


Ben broskij

Mijn naam is Ben Broskij, maatschappelijk werker in opleiding. Ik weet hoeveel een luisterend oor aan steun kan bieden, dus mijn luisterende oor heeft u. U kunt mij mailen of appen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natasja

 Hai allemaal, mijn naam is Natasja, 48jaar jong en woon met mijn hond Ollie in het heerlijke zuiden (Limburg). Mag me een trotse mama noemen van 2 volwassenen kinderen. Heb zelf een rustig karakter en kan goed luisteren wat mijn oude beroep (z-verpleegkundige) zeer van pas kwam en wat ik met veel liefde deed. Nu probeer ik mijn sterke kant te laten zien voor iedereen die daar behoefte aan heeft. 

Veel liefs Natasja

 

 

 

 

 

 

Jenny

Mijn naam is Jenny, 43 jaar en woon met mijn gezin in de provincie Gelderland. Met mijn achtergrond als hr professional en personal coaching heb ik ruime ervaring in het begeleiden en coachen van mensen. Momenteel volg ik de 2-jarige post hbo opleiding tot psychosociaal therapeut / ACT therapeut en wil graag mijn kennis en ervaring inzetten voor diegenen die daar op dit moment behoefte aan hebben. Wil je graag jouw verhaal kwijt? Ervaar je (corona) stress? Zit je niet lekker in je vel? Heb je angstklachten? Voel je zeer welkom om via mail contact met mij op te nemen. 

Warme groet, 

Jenny

 


Gradje

Hallo allemaal, mijn naam is Gradje en mijn doel is om andere er weer bovenop te helpen.

Ik heb zelf het nodige meegemaakt en daardoor kan ik heel goed luisteren en met je meedenken.We hechten waarde aan privacy, maar soms kan het toch gebeuren dat iets niet helemaal soepel verloopt. Onze vrijwilligers proberen hun werk natuurlijk zo goed mogelijk te doen. Ben u toch niet tevreden en heeft u een klacht?

Dan kunt u een mail sturen naar hanneke@ikbegrijpjou.nl en wij zullen het proberen op te lossen.