Telefonisch contact

 

Het is erg belangrijk om je verhaal kwijt te kunnen. Dit kan bij familie, vrienden of kennissen. Daarnaast kan het erg fijn zijn om (juist) anoniem  met een onbekend iemand te spreken. Het kan soms goed helpen om over je problemen te praten met mensen die weten en snappen hoe je je voelt. 

 

 

 

Ieder mensenleven kent hoogte- en dieptepunten. Problemen zijn onderdeel van elk leven. Meestal vind je er zelf een oplossing voor: je verwerkt verdriet, zoekt een andere baan of wordt weer verliefd. Maar het kan ook voorkomen dat je er niet meer uitkomt en behoefte hebt om met iemand te praten. Met ons kun je overal over praten, wat het ook is. Het spreekt vanzelf, dat je bericht vertrouwelijk behandeld wordt. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar vanaf 09:00 tot aan 23:00 en in het weekend vanaf 10:00 tot aan 23:00

 

We hechten waarde aan privacy, maar soms kan het toch gebeuren dat iets niet helemaal soepel verloopt. Onze vrijwilligers proberen hun werk natuurlijk zo goed mogelijk te doen. Ben u toch niet tevreden en heeft u een klacht?

Dan kunt u een mail sturen naar hanneke@ikbegrijpjou.nl en wij zullen het proberen op te lossen.