Voor iedereen

Ik begrijp Jou is als een goede vriend of vriendin met een luisterend oor.  Niets is te gek voor Ik Begrijp Jou. Het gesprek is anoniem, je kunt onze vrijwilligers alles vertellen. Ik Begrijp Jou wil er voor iedereen zijn Soms is Ik Begrijp Jou een meedenkende gesprekspartner, soms een luisterend oor, soms de eerste of enige aan wie je je verhaal kwijt kunt, soms een spiegel waar je in kijkt, soms een arm om je schouder of een steuntje in je rug.

 

Een gesprek met Ik Begrijp Jou is anoniem. Ik begrijp Jou kijkt niet op de klok. Ik Begrijp Jou heeft en neemt de tijd voor je. Voor de mensen van Ik Begrijp Jou ben je geen nummer, patiënt of cliënt. Voor hun ben je een medemens.

 

Ik Begrijp Jou voert gesprekken van mens tot mens en neemt de verantwoordelijkheid niet over. Iemand die contact met ons opneemt is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij/zij maakt. Gesprekken bij Ik Begrijp Jou worden nooit opgenomen. De anonimiteit van gesprekspartners wordt te allen tijde gewaarborgd.

 

Een goed gesprek of gewoon een praatje?

Bij Ik Begrijp Jou kun je terecht met al je problemen. Maar ook voor een meedenkende gesprekspartner, een luisterend oor of als je een arm om je schouder of een steuntje in je rug nodig hebt. Soms is de stem van de vrijwilliger van Ik Begrijp Jou de eerste die je in dagen hoort. Ik begrijp Jou wil er voor iedereen zijn. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent of waarover je wilt praten.

 

Anoniem en zonder vooroordelen.

Je kunt Ik begrijp Jou alles vertellen. Onze vrijwilligers leven met je mee. Zij proberen je een stukje warmte, steun en aandacht te geven, precies op het moment dat jij dat nodig hebt. In deze gesprekken draait het om jou en om niemand anders.

 

Je kunt bij ons terecht met je problemen maar ook voor een gewoon praatje. Wij willen er voor iedereen zijn, het maakt niet uit hoe jong of oud je bent en waarover je wilt praten.  Je kent het gevoel vast wel: je hebt een dip en wil eigen vrienden of familie niet lastig vallen. Maar je komt er zelf niet uit. 

Of je hebt iets vervelends meegemaakt en je wilt even bellen met iemand die gewoon naar je luistert.

 

 

 

"De aandacht om elkaar te dienen,"om er

 

voor een ander te zijn, samen maken we het

 

verschil & makkelijker, gezelliger & leuker

 

voor jou en die ander"