Online testjes

Alzheimer

Maakt u zich zorgen over uw geheugen of dat van iemand anders? Doe dan nu de Geheugentest en krijg inzicht in de ernst van de vergeetachtigheid. 

 

 

 

Dyslexie test

Op deze pagina kunt u als ouder geheel gratis, online en anoniem een door H&G Onderwijs gevalideerde dyslexie test doen voor uw zoon of dochter. Deze korte test geeft u direct een indicatie ten aanzien van de kans op dyslexie bij uw kind. 

Drank test

Drinkt u regelmatig alcohol en wilt u weten of uw drinkgedrag een risico is voor uw gezondheid? Neem dan even tijd voor deze test.

 

 

 Depressie test

Iedereen heeft zich weleens somber gevoeld. De zin om dingen te doen, is dan weg. Vaak is dit na een paar dagen weer voorbij. Wanneer deze sombere stemming langer dan twee weken aanhoudt, is er mogelijk sprake van een depressie. Hieronder kunt u een test gaan doen of u werkelijk last heeft van een depressie

Gehoortesten

8 gehoortesten.Test je gehoor, Hieronder kun je je gehoor testen.Ook leuk voor kinderen.

 

 

 

 

 

Weet wat je eet

Doe de test: Wat weet jij van eten?

 

 

 

 

 

 

 EHBO test

Test je eerste hulp (ehbo) kennis

Het kan handig zijn om, voor je eerste hulp examen, even te testen hoe je EHBO kennis er voor staat. Maar ook als je al een tijdje een diploma hebt kan een test op zijn tijd geen kwaad

 

Burn out test

Door het maken van deze online burnout-test (duur circa tien minuten) krijg je een indicatie of er bij jou sprake is van een (dreigende) burnout. De test stelt dus geen diagnose.

 

 

Heb ik PDS?

MDL-arts dr. Marten Otten heeft in samenwerking met de PDS Belangenvereniging een test ontwikkeld. Via het invullen van de vragen kun je testen of je mogelijk Prikkelbare Darm

 

 Oogtest

Nu kun je bij Hans Anders  vanaf achter je computer of via je telefoon een indicatie krijgen over je zicht. Wist je dat 6 op de 10 Nederlanders ver- of bijziend is? Ontdek nu hoe het met jouw ogen gesteld is.

 

 

Testjes doen

Wilt u meer weten over uzelf? Op onderstaande  website vindt u verschillende testen. Bijvoorbeeld om in te schatten hoeveel stress u ervaart, of om te testen of u kenmerken van een depressie in uzelf herkent. Op deze plek vindt u een overzicht van alle beschikbare testen.

Hersens kraken

 Lachen om andermans fouten is één ding, maar hoe staat het eigenlijk met jóuw kennis van het Nederlands? Onze taal is niet altijd even simpel. 

 

 

 Woordenschat

Test je woordenschat

 

 

 

 

Relatietest

Via deze zelftest ontdek je hoe jij in je relatie staat. Het gaat aanvankelijk om jouw beleving, niet om die van je partner of om hoe jij denkt dat je partner over jullie relatie denkt. 

Zwangerschapstest

Wil je direct gratis weten of je zwanger bent? Ben ik zwanger of niet? Wil je weten of je zwanger bent? Vul deze online zwangerschapstest vragenlijst in en je krijgt direct antwoord!Gratis zelftest

Test je stress, angst en depressie.

Meet je huidige niveau van stress, angst of depressie online met deze zelftest!

 

 

 

 

 

persoonlijkheidstest

Deze persoonlijkheidstest is gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstheorie. De meest gebruikte en best onderzochte persoonlijkheidstheorie. Uit jarenlang en wereldwijd psychologisch onderzoek blijkt dat je iemands persoonlijkheid door middel van vijf dimensies, de zogenaamde Big Five, kunt beschrijven. 

Studie keuze test

Ontdek direct de studie of opleiding welke bij jouw karakter aansluit. Deze studiekeuzetest geeft je snel inzicht in jouw persoonlijke studievoorkeur. Ga op je gevoel af bij het beantwoorden van de vragen. 

 

 IQ test

Scholen zetten steeds vaker een IQ-test in om het niveau van de kinderen te achterhalen. Wat is jouw IQ eigenlijk? Ben je hoogbegaafd? Doe deze quiz. (Tip: neem hem niet te serieus).

Sport quiz

Je wilt wat meer gaan bewegen, maar het moet wel een beetje leuk zijn wil je het ook volhouden. Hieronder een leuke quiz om te kijken wat het beste bij past.

 

VT wonen

Welk woontype ben jij en welke stijl past daarbij? Bohemian of industrieel of... Met de woontestjes van vtwonen ontdek je meer over jezelf en je voorkeuren in en rondom je huis.